سفارش تبلیغ
صبا ویژن

وکیل دعاوی تجاری در تبریز

وکیل دعاوی تجاری در تبریز

وکیل دعاوی تجاری در تبریز، در حال حاضر با پیشرفت علم و تکنولوژی، حوزه و گستره علوم گوناگون به طور قابل توجهی گسترش یافته است. این گستردگی به گونهای است که هیچ فردی نمی‌تواند ادعا کند که در تمامی زمینه های علمی به طور کامل مسلط است. در راستای توسعه روابط تجاری و بازرگانی، اختلافات ناشی از این معاملات نیز به طور گسترده‌ ای افزایش یافته است.

وکیل دعاوی تجاری یکی از مسائلی است که همواره در روابط تجاری مورد توجه قرار می‌گیرد. این مسئله مربوط به روش‌ها و راهکارهای حل و فصل اختلافات حقوقی مرتبط با این روابط است. بدیهی است که اگر این اختلافات با استفاده از روش‌های مناسب و سریع مورد رسیدگی قرار نگیرند، پیامدهای جدی از جمله ضایع شدن وقت، توقف سرمایه در گردش و وارد آمدن خسارت به طرفین بهنبال خواهد داشت.

وکیل تجاری

وکیل دعاوی تجاری یک حقوقدان متخصص در زمینه حقوق تجارت است. این نوع وکیل در امور مربوط به تجارت، شامل امور تاجران، شرکت‌ ها، اسناد تجاری، ورشکستگی تاجران و شرکت‌ های تجاری، انعقاد قراردادهای تجاری و بازرگانی، دعاوی بین شرکت‌ ها و شرکا، معاملات تجاری و معاملات بین‌ المللی تجاری، جوینت ونچر، سیستم پرداخت بین‌ المللی (سوئیفت) و اعتبارات اسنادی، قراردادهای حمل نقل بین‌ المللی، سرمایه‌ گذاری مستقیم و غیر مستقیم خارجی و سایر مسائل مرتبط با تجارت فعالیت می‌ کند.

وکیل دعاوی تجاری در تبریز و ویژگی هایی که باید داشته باشد.

بایستی ویژگی‌ها و خصوصیاتی که وکیل دعاوی تجاری در تبریز برخاست می‌ آید، با سایر وکلا متمایز است و نمی‌ توان گفت که همه ی وکیل‌ های حقوقی دارای همان ویژگی‌ ها و خصوصیات هستند. افراد بایستی قبل از مراجعه به وکیل دعاوی تجاری، اطلاعات دقیق و کاملی را در مورد این حرفه‌ ای به دست آورند و از منابع معتبر و قانونی بهره مند شوند تا برای انعقاد قرارداد وکالت با وکیل دعاوی تجاری اقدام کرده و هیچگونه نگرانی بابت پرونده‌ ای که با آن مواجه شده‌ اند، نداشته باشد. ویژگی‌ ها و خصوصیات وکیل دعاوی تجاری به شرح زیر می‌ باشد:

  1. داشتن اطلاعات قانونی و تخصص مسائل گوناگون حقوقی.
  2. توانایی در بازبینی شرایط پرونده و پیدا کردن راه‌ حل‌ های مناسب برای مشکلات پرونده.
  3. داشتن سال‌ها تجربه در جریان پرونده‌های حقوقی مربوط به تجارت.
  4. توانایی بررسی جریان پرونده‌ها و رسیدگی به مسائل مربوط به آنها در مدت زمان کوتاه.

وکیل-دعاوی

لازمه حضور وکیل تجاری در شرکت ها

وکیل دعاوی تجاری نقش مهمی در جامعه ایفا می‌ کند، زیرا تجارت یکی از فعالیت‌ های گسترده و پرطرفدار است که بسیاری از افراد را به خود مشغول می‌ سازد. با توجه به گستردگی و تعدد افراد در این حوزه، قوانین و مقررات تجاری در سطح حقوق بین‌ المللی و داخلی کشورها برای تنظیم روابط تجاری و حل و فصل دعاوی مربوطه تدوین شده است.

تاجر در قانون تجارت به عنوان فردی تعریف می شود که عالیت معمول خود را دروزه معاملات تجاری انجام می‌ دهد. تاجر می‌ تواند یک شخص حقیقی یا شخص حقوقی باشد. با وجود قدمت قانون تجارت و عدم بروزرسانی آن در حقوق ایران، مشکلاتی در عمل به وجود آمده است. و قانون تجارت مصوب سال 1311 نیازهای جدید تجارت را پاسخگو نمی‌باشد. این مسئله باعث بروز مشکلاتی در عمل شده است که همراه با سودجویی و اقدامات غیرقانونی برخی تجار، منجر به افزایش دعاوی تجاری شده است. در این شرایط، وکیل دعاوی تجاری باید توانایی‌ های را برای مقابله با این مشکلات داشته باشد.

معاملات تجاری حکمی یا تبعی به اعتبار تاجر بودن متعاملین یا یکی از آنها تجاری شناخته می شوند:

1. تمامی معاملات میان تجار و کسبه و صرافان و بانک ها

2. تمامی معاملات که تاجر با غیر تاجر برای حوائج تجارتی خود می نماید.

3. تمامی معاملاتی که اجزا یا خدمه یا شاگرد تاجر برای امور تجارتی ارباب خود می نماید.

4. تمامی معاملات شرکت های تجارتی

وکیل دعاوی تجاری در تبریز و مفهوم جرم

اگر بخواهیم وکیل دعاوی تجاری در تبریز را به عنوان یک وکیل کیفری مورد بررسی قرار دهیم، باید با مفهوم جرم آشنا شویم. این دسته از وکلا که در حوزه کیفری فعالیت می‌ کنند. باید بدانند که جرم چیست و چگونه می‌ توانند با این مفهوم کنار بیایند. سادگی بخشیدن به این موضوع برای درک بهتر وکیل دعاوی تجاری در حوزه کیفری، نیازمند درک مفهوم جرم و کارکرد آن است.

جرم بر خلاف آن چیزی که ممکن است تصور کنیم، یک عنصر خلاف قانون مطابقت ندارد. اصطلاحاً، هر اقدام خلاف قانون به تنهایی به عنوان جرم شناخته نمی‌ شود. در واقع، برای تشخیص یک فعل به عنوان جرم، قانون از سه رکن مهم مادی، معنوی و قانونی استفاده می‌ کند.

رکن مادی به موضوعاتی می‌پردازد که آیا فعل یا ترک فعل مورد نظر اثر منفی و آسیب زننده‌ا ی داشته یا نه؟ اگر اثر منفی و آسیب زننده قابل اثبات باشد، می‌ توان گفت رکن مادی فعل اثبات می‌ شود. در واقع، زمانی که دارای اثرات منفی و آسیب زننده است، می‌ توان آن فعل را به عنوان یک عنصر جرم شناخت. این موضوع در حوزه دعاوی تجاری نیز معمولاً به ضرر و زیان‌ های مادی مربوط می‌ شود.

وکیل-دعاوی

نحوه ی طرح و رسیدگی دعاوی تجاری

وکیل دعوای تجاری بیان می کند، دعاوی تجاری نیز همانند سایر دعاوی طرح می گردد. در حال حاضر برای تاسیس دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در کل کشور طرح هر گونه دعوی باید از راه دفاتر خدمات الکترونیک قضایی انجام شود. متقاضی طرح دعاوی تجاری اعم از وکیل دعاوی تجاری در تبریز یا اشخاص عادی باید با در دست داشتن مدارک مستند دعوا به این دفاتر مراجعه و دادخواست خود را ثبت کند.

وکیل دعوای تجاری بیان می دارد. برخی از دعاوی تجاری به دلیل تخصصی بودن نیازمند این می باشد که مقام رسیدگی کننده به این دعاوی اطلاعات جامع و مانعی در این حوزه داشته باشد. و قابل رسیدگی از طرف تمام قضات نیست.

 

جهت مطالعه ادامه مطلب کلیک کنید