قوطی پروفیل فولادی در تبریز
قوطی پروفیل فولادی در تبریز
قوطی پروفیل فولادی در تبریز جزو مصالح قوی و با دوام است. که در مقطع مربع، مستطیل و دایره ساخته می شود. البته پروفیل Z شکل، چهارچوب و پروفیل مخصوص درب و پنجره نیز وجود دارد. که در کاربری مخصوص خود به کار برده می شود. این مقاطع فولادی بیشتر از جنس آلومینیوم گالوانیزه و فولاد ساخته می شوند. و عبارتند از آلیاژهایی نظیر منگنز و تیتانیوم و تنگستن می باشند.
قوطی چیست؟
قوطی های فلزی در حقیقت پروفیل هایی به شکل چهارگوش تو خالی یا به اصطلاح به شکل جعبه می باشند. که به نام قوطی در صنعت درب و پنجره سازی ساخت و ساز ساختمان و… مورد استفاده قرار می گیرد.
به قوطی های فلزی باکس (Box) نیز می گویند. در تعریفی دیگر می توان قوطی های فلزی را به این شکل معرفی نمود: پروفیل هایی با مقطع مربع و یا مستطیل که به شکل توخالی می باشند را قوطی می نامند.
قوطی پروفیل در تبریز
پروفیل به قطعاتی می گویند که مقطع ثابت با اشکال گوناگونی دارند. و با توجه به جنس و استحکام متنوعی که دارند. در صنایع زیادی مورد استفاده قرار می گیرند. در صورت کلی قوطی پروفیل ها به دو دسته توپر و تو خالی تقسیم می شوند. که در ادامه به توضیح مختصری از آن ها خواهیم پرداخت:
-
تیرآهن
پروفیلی می باشد با سطح مقطع H که کاربرد اصلی آنها در ساختمان های اسکلت فلزی می باشد.
-
میلگرد
پروفیل با سطح مقطع دایره توپر که معمولا دارای آج می باشند. کاربرد اصلی میلگرد در ساختمانهای اسکلت بتنی می باشد که به عنوان آرماتور در بتن مسلح قرار می گیرد.
-
لوله
پروفیلی است با سطح دایره توخالی که در قطرهای متنوعی موجود می باشد.
-
قوطی پروفیل
پروفیل با سطح مقطع مستطیل یا مربع توخالی می باشند.
-
قوطی پروفیل نبشی در تبریز
پروفیل با سطح مقطع 2 ضلع عمود بر هم است.
-
ناودانی
قوطی پروفیـل با سطـح مقطع U شکل می باشد.
کاربرد انواع قوطی پروفیل فولادی در تبریز
لازم به ذکر می باشد که در بازار منظور از پروفیل همان قوطی پروفیل است. و سایر موارد با نام های خودشان شناخته می شوند. قوطی پروفیل فولادی در تبریز مصارف بسیاری دارند. و در ساختمان سازی صنعت و راه سازی کاربرد دارند. اما بیشترین مورد استفاده از آن ها در ساخت در و پنجره های آهنی است. پروفیل هایی به شکل مربع و مستطیل در مقاطع کوچک جهت نرده های فولادی در و پنجره، راه پله ها و… استفاده می شود. اما مقاطع بزرگ تر آن که به ستونی معروف هستند. در ساخت ستون و اسکلت فلزی کاربرد دارند.
از دیگر انواع پروفیل ها که محبوبیت بیشتری در بازار دارد می توان به پروفیل لنگه دری و پروفیل زد اشاره کرد. پروفیل های لنگه دری عمدتا از ضخامت های 0/9 تا 2.5 میلی متر تولید می شوند. که پروفیل 2 میل آن کاربرد بسزایی در بازار دارد. از پروفیل زد نیز برای اتصال سازه های اسکلت فلزی به کار برده می شود. که در اکثر موارد برای زیرسازی سقف های شیب دار در کارهای ساختمانی و افزون بر آن در کشتی سازی نیاز می باشد.
جهت مطالعه ادامه مطلب کلیک کنید