ضد قارچ ناخن چیست؟
ضد قارچ ناخن چیست؟
ضد قارچ ناخن که با نام دهیدراتور ناخن (DEHYDRATOR) هم شناخته می شود محلولی است دارای ترکیبات باکتریایی و در کاشت ناخن برای از بین بردن چربی، آلودگی و رطوبت اضافی از سطح ناخن استفاده می شود تا زمینه ی لازم برای گذاشتن لایه های بعدی کاشت را فراهم نماید. در صورتی که در انواع کاشت ناخن نظیر کاشت ژل و کاشت پودر (اکریلیک) از ضد قارچ استفاده نگردد علاوه بر عوارضی مانند قارچ ناخن ممکن است به دلیل وجود چربی روی سطح ناخن لایه بعدی درست نچسبیده و بعد از مدت کمی بلند شود.
ضد قارچ ها چربی، آلودگی و رطوبت اضافی صدف ناخن را در خودش حل می کنند و همه را با خودش تبخیر می کند. به این ترتیب حالت سفیدک روی ناخن ایجاد می شود که نشان دهنده آن است که ناخن کاملا برای مواد گذاری آماده شده است. ضد قارچ دارای ترکیباتی است که PH و اسیدیته ی ناخن را به PH و اسیدیته مواد نزدیک می کند که باعث می شود مواد خیلی خوب به هم بچسبد و کاشت هوا نگیرد. دهیدراتور را قبل از تیپ گذاری بزنید و حتما بعد از خشک شدن کامل آن، کار را آغاز نمایید.
نحوه استفاده ضد قارچ ناخن
از انواع ضدقارچ ها در کاشت ناخن بسیار استفاده می شود. ضدقارچ قادر است تا چربی، آلودگی و رطوبت اضافی را از صدف ناخن گرفته و در خودش حل کند. پس از استفاده از این محصول حالت سفیدک روی ناخن ایجاد گشته که نشان دهنده آماده بودن ناخن برای مواد گذاری است. محلول ضدقارچ ناخن دارای ترکیباتی است که pH و اسیدیته ناخن را تنظیم کرده و موجب می شود تا مواد خیلی خوب به یکدیگر بچسبند و کاشت ناخنی بدون هوا فراهم آید. دهیدراتور یا ضدقارچ قبل از تیپ گذاری استفاده شده و کاشت ناخن باید پس از خشک شدن کامل آن صورت پذیرد.
محلول ضد قارچ ناخن
از محلول های ضدقارچ ناخن برای درمان و بهبود قارچهای ناخن استفاده می شود. بسیاری از این محلول ها علاوه بر داشتن ترکیبات ضد قارچ و ضد باکتری دارای ترکیبات مغذی ناخن همچون کراتین، کلاژن و الاستین نیز هستند که به رشد و تقویت ناخن ها کمک می کنند.
مشخصات محصول ضد قارچ
- بهترین روش مقابله با قارچ ناخن
- ضد باکتری و ضد قارچ
- بالانس و تعدیل pH روی صدف ناخن
- توصیه میشود قبل از این مرحله، nail prep استفاده شود.
خرید از فروشگاه لوازم آرایشی و بهداشتی بزک
نکته
در برخی برندها،ضد قارچ ها ترکیبی از دهیدراتور و کلینزر می باشد که آن ها را کلینزر دو کاره می نامند، یعنی هم به عنوان کلینزر می توان استفاده کرد هم به عنوان دهیدراتور ولی باید توجه داشت که هیچ وقت کلینزر خالی را جایگزین ضد قارچ نکنید زیرا کلینزر قدرت رطوبت زدایی لازم را ندارد و باعث هواگیری کاشت می شود.
انواع ضد قارچ ناخن
دهیدراتور ها از نظر بسته بندی به سه نوع تقسیم می شوند:
برخی از آنها شبیه لاک می باشد و دقیقا مثل لاک روی صدف ناخن زده می شود.
ضد قارچ های اسپری مانند که روی سطح ناخن اسپری می شود.